Environment
Interior Design
Architecture
  • Silver Birch Designs | Residential - Mountian View Close
  • Silver Birch Designs | Residential - Mountian View Close
  • Silver Birch Designs | Residential - Mountian View Close
  • Silver Birch Designs | Residential - Mountian View Close
  • Silver Birch Designs | Residential - Mountian View Close
  • Silver Birch Designs | Residential - Mountian View Close
  • Silver Birch Designs | Residential - Mountian View Close
  • Silver Birch Designs | Residential - Mountian View Close

Private Residence

This Scandinavian family required a full refurbishment of their existing town house in North London. The house was extended to the rear and to the side in keeping with the existing architecture. The client’s key criteria for the interior were to maximise natural lighting, to keep the interior family-friendly, and to create a unified feel to the 4 storey property. The result is a warm, light and airy home which feels spacious and inviting and reflects the character of the client.